Wallpapers de craciun cu urari de craciun colectia 2

Craciunul este aproape si va prezint noua mea colectie de wallpapere de craciun si bineinteles insotite si de urarile de sarbataoarea craciunului
Click pe imagine pentru a salva poza in format mai mare.
Click On The Images To View Full Size.

Urari de craciun:
In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

Urare de craciun:
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!!!

Urare de craciun:
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Urari de craciun:
Sfanta sarbatoare a Craciunului s-a va aduca in suflete noblete si bucurii iar langa cetina bradului impodobit, o data cu vraja colindei ingerii cu aripi de nea sa va presare suflete iubire. Craciun Fericit!

Urare de craciun:
Mosu’ s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani!


Urari de craciun:
Iti doresc ca fiecare glob de pe bradul tau sa-ti aduca aminte de fiecare an trecut din viata ta, incepand cu clipele in care il asteptai cu nerabdare pe Mosu, si pana in clipa de azi in care il astepti, insa cu o alta atitudine. Sper sa primesti ce-ti doresti!

urare de craciun:

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!


Urari de craciun:
Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de craciun

Urari de craciun:
In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.

Urari de craciun:
Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Urari de craciun:
Odata cu venirea frumoaselor sarbatorilor de iarna iti urez un Craciun fericit, sa ai parte de fiecare clipa de fericire si sa te bucuri la maxim de acest an nou ce va urma. CRACIUN FERICIT !!!

Urari de craciun:
Stelute argintii coboara acum din cerul inghetat, cazand lin pe pajistea amintirilor de Craciun din copilarie. Mirosul cozonacilor si al bradului din coltul odaii ma duce mereu cu gandul la voi… Focul ce arde zglobiu sa va umple casa de lumina, colindele copiilor sa va aduca zambete pe chip, iar dragostea ce v-o port sa va mangaie sufletul.

Click pe imagine pentru a salva poza in format mai mare.
Click On The Images To View Full Size.

Niciun comentariu: