Mesaje, sms-uri ,felicitari, urari de craciun.

Cu ocazia sarbatorilor de craciun va urez tot binele din lume si va prezint colectia mea de wallpapere si urari de craciun, sms de craciun, urari de craciun pentru prieteni, sefi ,urari de craciun pentru famile, prietena, mama, tata, frati, surori, bunici....

"Cu ocazia sarbatorilor de iarna îti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramâna neîmplinit."

"Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!"

"Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni"

"Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate."

"Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!"

"Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma

"Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!"

"La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. "

"Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!"


"Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei mertzan."

"Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! Craciun fericit! "

"Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!"


"Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii"

"Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!"

"Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!"

"De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun."



"Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate"

"Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori"

"Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselorsi cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!"

"Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!"

"Ai o mentalitate de manager si esti condamnat sa castigi..de Craciun esti cel mai mare chitros si o arzi cu apa si covrigi "

"Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran. "

"Mi-a trebuit ceva sa-mi iau inima-n dinti si sa prind curaj..am zis sa-ti dau si tie un mesaj de Craicun desi esti un cocalar ordinar si ai cel mai jenant limbaj."

"Pentru mine viata este un spectacol, este plina de cadouri si surprize placute pana la infinit, pentru tine Craciunul este singura zi din an in care nu-l vezi pe tactu beat pentru ca trebuie sa stea cineva si la Biserica la cersit."

"O sa ma rog de Mos Craciun, o sa-i dau mesaje sa treaca si pe la tine chiar daca trebuie sa faca eforturi astronnomice, sa trimit Sanepid-ul mai intai sa curete pe acolo sa nu ia Mosu’ vreo malarie sau vreo ciuma bubonica"

"Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craicunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres."


"De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie "

"Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate "

"Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori."

"In acest Craciun sa te bucuri cat pentru o viata si Carmen Electra sa-ti fie craciunita pana dimineata"

Niciun comentariu: